Om Klimakysset

Klimakysset er en selvejende not-for-profit institution  specialiseret i at lave vidensbaseret, konstruktiv og kreativ klimaformidling målrettet børn, unge og voksne gennem digital kommunikation, scenekunst og andre former for events (foredrag, debat, workshops) – på en sjov og vedkommende måde.

Klimakyssets arbejde startede i 2018, og Klimakysset S/I blev officielt etableret i 2019 (CVR-registreret januar 2020) af de kreative ildsjæle, klimajournalist Nina Bendixen og underviser/skuespiller Line Østergaard. Klimakysset har de seneste år tilrettelagt og formidlet forskellige klima-relaterede forløb, events og forestillinger på over 50 uddannelsesinstitutioner, teatre, biblioteker, klimafestivaler, konferencer og museer landet over.

Nina Bendixen

Stifter og ansvarlig for kommunikation og markedsføring

er vært på DR’s vejrudsigter, klimaekspert på Børneavisen og vært og producent på radioprogrammet KLIMATOSSET på Radio4.

Hun er uddannet journalist og specialiseret i klimaforandringer både nationalt og globalt og har udgivet flere bøger og holder foredrag om emnet.

Nina står for Klimakyssets hjemmeside og sociale medier. 

nina@klimakysset.dk

Line Østergaard

Stifter og ansvarlig for økonomi og projektledelse

er uddannet skuespiller og udgivet kogebogsforfatter, hun er specialiseret i at undervise kreative forløb i folkeskolen og formidler af bæredygtige initiativer.

Line står for økonomien og kontakten til skoler og firmaer, der ønsker et forløb, et foredrag eller en workshop.

line@klimakysset.dk

Flemming Bang

Klimakyssets husartist

er professionel skuespiller og sanger, som ofte er en del af Klimakyssets events, men vigtigst af alt, er han det maskuline indslag i satireshowet: KLIMADILEMMA.

Jesper Søvndal

Klimakyssets kagemand

er grafisk designer og tidligere deltager i Den Store Bagedyst på DR1.

Jesper jonglerer med tang og andre klimavenlige ingredisenser i sit bagværk og er også manden bag opskriften på Klimakyssets klimakys.

Klimakysset S/I er en selvejende institution.

Her finder du bestyrelsens medlemmer:

Formand: Anne Erica Larsen, Klimakonsulent for FN

Kasserer: Michael Milde Jespersen, finance manager – SSP Denmark

Medlem: Sara Cramer, Udannelse og udviklingskonsulent ved HK Hovedstaden

Suppleant: Jens Jakobsen, Naturvidenskabelig skolelærer