Om Klimakysset

Klimakysset er en selvejende not-for-profit institution specialiseret i at lave vidensbaseret, konstruktiv og kreativ klimaformidling målrettet børn, unge og voksne. Gennem podcasts, explainervideoer, scenekunst og andre former for events (foredrag, debat, workshops) formidler vi en af tidens største udfordringer – på en sjov og vedkommende måde.

Klimakyssets arbejde startede i 2018, og Klimakysset S/I blev officielt etableret i 2019 (CVR-registreret januar 2020) af de kreative ildsjæle, klimajournalist Nina Bendixen og underviser/skuespiller Line Østergaard. Klimakysset har de seneste år tilrettelagt og formidlet forskellige klima-relaterede forløb og events på over 50 uddannelsesinstitutioner, teatre, biblioteker, klimafestivaler, konferencer og museer landet over.

Nina Bendixen

Stifter og kommunikationsansvarlig

Nina er vært på DR’s vejrudsigter, klimaekspert på Børneavisen, producent på radioprogrammet KLIMATOSSET på Radio4 og klimaekspert i Aftenshowet på DR.

Nina er uddannet journalist og specialiseret i klimaforandringer både nationalt og globalt og har udgivet flere bøger og holder foredrag om emnet.

Nina er moderator, vært og foredragsholder i Klimakysset.


nina@klimakysset.dk

Line Østergaard

Stifter og projektleder

Line er skuespiller og dramatiker og har stor erfaring med at udvikle kreative forløb til børn og unge. Line indlæser lydbøger og underviser i kropssprog og kommunikation.

Line er Klimakyssets koordinator og hun står for kontakten til skoler og virksomheder, der ønsker at booke Klimakysset til undervisning og events. Så ring endelig – hun er mega sød 🙂

line@klimakysset.dk

Flemming Bang

Klimakyssets husartist

Flemming er skuespiller og sanger og har bl.a medvirket i opsætninger på Det kongelige Teater, Team Teatret og stifter af Teater Hund. Og så lægger han stemme til tegnefilm.

Flemming er det maskuline indslag i Klimakyssets satireshow: KLIMADILEMMA, og du kan også møde ham som vært og klimaformidler ved vores events.

Jesper Søvndal

Klimakyssets kagemand

Jesper er tidligere finalist i Den Store Bagedyst på DR1 og hans passion for kage og klima forener han i Klimakyssets kageworkshop.

Jesper jonglerer med tang og andre klimavenlige ingredienser i sit bagværk og er også manden bag opskriften på Klimakyssets klimakys.

Klimakysset S/I er en selvejende institution.

Her finder du bestyrelsens medlemmer:

Formand: Anne Erica Larsen, Klimakonsulent for FN

Kasserer: Michael Milde Jespersen, finance manager – SSP Denmark

Medlem: Sara Cramer, Uddannelse og udviklingskonsulent ved HK Hovedstaden

Suppleant: Jens Jakobsen, Naturvidenskabelig skolelærer 

Kontakt: Line@klimakysset.dk