Book Klimakysset

Vi tilbyder både klima-peptalks og forestillinger samt forskellige former for facilitering relateret til klimaunderholdning og klimaundervisning. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne og pris.

Kontakt: line@klimakysset.dk

KLIMADILEMMA

Med humor, alvor, en ordentlig røvfuld dobbeltmoral og en dommedagssang tages der fat i de dilemmaer, der opstår, når principperne skal passes ind i hverdagen. For hvordan går det egentligt med klimaaktivismen i Danmark? Kødet, bilen, flyet… Kort sagt det moderne menneskes konstante forbrug. Skuespillerne Line Østergaard og Flemming Bang stiller spørgsmålet: Er dobbeltmoral bedre end ingen moral? 

Undervejs vil Nina Bendixen, vejrvært DR1 og klimaformidler, berette om klodens tilstand og klimaets udvikling. Der vil være mulighed for spørgsmål fra publikum og oplæg til generel debat om emnet med de medvirkende.

Varighed : Ca. 75 min. (kan tilpasses)- Kan afvikles op til tre gange pr. dag. Kaffe og klimakys eller dommedagsdrinks kan tilkøbes arrangementet.

Infotainment

Skræddersyet klima-infotainment til jeres event. Vi sammensætter underholdende indhold, der passer til jeres arrangement eller møde.

Moderator, foredragsholder eller vært

Du kan booke os til at være moderator, foredragsholder eller vært til dit arrangement om klimaet.

Klimateater på skemaet

Klimateater på Skemaet er et teaterprojekt, som involverer elever og lærere i den skabende proces omkring opsætning af en teaterforestilling med emnet klima i centrum. I løbet af to dages workshop og en hel teateruge vil de medvirkende få mulighed for at fordybe sig i en kreativ proces med fokus på sang, dans, udtryk og samarbejde med det formål at lave en flot forestilling.

En sådan opgave vil i høj grad styrke de medvirkendes gennerelle trivsel og teamwork, og give gejst og glæde i hverdagen og eleverne vil ikke mindst blive meget klogere på hvordan vi passer bedre på kloden. Klimateater på Skemaet er tidligere afprøvet med stor succes.

”Jorden kalder” – et klimaeventyr.

Vi møder Sofie, som er 11 år. Hendes højeste ønske er at hendes far er hjemme på hendes fødselsdag, men hendes far er altid ude at flyve eller også snakker han i telefon. Sofies mor er altid i bad eller lægger neglelak og Sofies storesøster Liva er blogger og køber altid nyt tøj.

Vi møder også Moder Jord. Hun prøver at finde balancen både vha. yoga og vejrtræningsøvelser, men diverse drivhusgasser giver hende hosteanfald, tudeturer og grineflip, hvilke forårsager jordskæv, oversvømmelser, kraftig regn mv. Hun er slået ud af kurs og kan ikke finde rundt i årstiderne. Hendes hjælpere Hydro og Bio sender derfor Sofie og hendes ven Otto ud på en rejse for at finde Moder Jords årstidskåber. Liva og Carl, skolens lækreste fyr, kommer med ved et uheld. På deres rejse møder de bl.a. Aquaman, havets hersker, orkanfamilien Dorian og Irma, med teenagedatteren Katrina og mange flere.

Men finder de nogensinde Moder Jords årstider, finder Moder Jord balancen og kommer Sofies far mon hjem på hendes fødselsdag?

En forestilling om genbrug, affaldssortering, naturen, CO2, vejret, venskaber og om at blive klogere og gribe til handling.

  • Varighed: 2 dages workshop + 1 uge mandag-fredag – i alt 7 skoledage
  • Målrettet mellemtrinnet
  • Max 60 elever (1-2 klasser)
  • Underviser: Skuespiller Line Østergaard + årgangens lærerteam

Støtte kan bl.a. søges via Huskunstnerordningen ved Kunst.dk og evt. i jeres kommunes puljer.

Klimakage workshop ved Jesper Søvndal

Pynt din egen jordklodekage guidet af Jesper Søvndal