Se, hvad Klimakysset optræder og underholder med samt underviser i.

Teaser for KLIMADILEMMA

Satirisk show + foredrag for hele familien med skuespillerne Flemming Bang og Line Østergaard samt vejrvært og klimaformidler Nina Bendixen.

Der bliver stillet skarpt på klimakrisen på en sjov, farverig og musikalsk måde med fokus på vores vaner og hverdagsdilemmaer. Velegnet til både børn og voksne.

"KLIMADILEMMA" på Klimafolkemødet 2020.

Klimakysset optrådte med uddrag af deres satire/faktashow "KLIMADILEMMA" på Klimafolkemødet i Middelfarts store scene 2020 med god coronaafstand mellem stolene.

"KAGE i KLIMAET"

Eleverne i 5. klasse på Terslev skole i byen Faxe, fik sidste år besøg af Line og Nina fra Klimakysset med workshoppen "der er gået KAGE i KLIMAET". Og Sjællandske Nyheder kom forbi og snakkede med Line om projektet.

Klimakys i TV2Bornholm

Aavangsskolen på Bornholm havde sidste år Klimakyssets Jesper Søvndal og Line Østergaard på besøg med deres Workshop "Kage i Klimaet", og det ville TV2Bornholm gerne se med på.


Klimakyssets billedbog

Nina Bendixen holder oplæg om klimaets tilstand til Sustainable Change Makers fejring af SDG'ernes fire års fødselsdag. Foto: Claus Sall

Line Østergaard og Flemming Bang i fuld gang med "Klimadilemma", som Klimakysset optrådte med på Klimafolkemødet i Middelfart 2020.

Elever fra Terslev skole i Faxe er i gang med Workshoppen "der er gået KAGE i KLIMAET", som Klimakysset faciliterede sidste år.

Til GRO Consults netværksmøde, hvor klimakysset leverede bæredygtigt "avec" og Mogens Lykketoft holdt oplæg om Verdensmål nr. 13.

Klimakysset på IRMAmessens store scene I Forum København, hvor Line Østergaard og Jesper Søvndal underholder med bæredygtigt bagværk.

Flemming Bang og Line Østergaard i gang med uddrag af KLIMADILEMMA til Sustainable Change Makers fejring af SDG'ernes fire års fødselsdag. Foto: Claus Sall.

Jesper Søvndal underviser de fremmødte i teltet på Frlandsmuseets Bonderøvsfestival, hvordan de laver jordklodekager. 2019.

Line Østergaard og Nina Bendixen på Taastrup Bibliotek, hvor de har har holdt kreaværksted med genbrugsmaterialer såsom emballage, toiletruller og 100 år gammelt tapet.

FN's Verdensmål er en vigtig del af klimakyssets formidling, og her har Klimakysset bidraget med spørgsmål til mål nr. 13 i "Verdensmålsspillet".

Klimakysset i medierne.

"KAGE i KLIMAET" på SN.dk

Klimakysset holdt workshop for Terslev Skole i Faxe, og SN.dk kom forbi til et interview om den interaktive klimaundervisning.

TV2Bornholm med på klimaworkshop

Klimakysset gentog i samarbejde på My Fair Shop succesen fra 2018 og arrangerede eventet "Plog 'till you drop" på Refshaleøen, hvor frivillige er inviteret til at samle skrald på en udvalgt rute til musik og underholdning undervejs. Og TV2Lorry var med på en kigger.

What do you think?

Send us feedback!