#hverdagsvidenskab

I #hverdagsvidenskab forklarer klimakyssets Nina Bendixen om naturvidenskab, som påvirker klimaet både på godt og ondt. Videoerne er på få minutter og let fordøjelige for skoleklasser fra folkeskolens mellemtrin og opefter. Produceret med støtte fra Slots- og kulturstyrelsen.

#klimasatire

KOMMER SNART: Under hashtagget #klimasatire har Klimakysset lavet en række videoer med fokus på klimaformidling i et satireformat, du nok ikke har set før. Produceret med støtte fra Slots- og kulturstyrelsen.


Se, hvad Klimakysset optræder og underholder med samt underviser i.

Teaser for KLIMADILEMMA

Satirisk show + foredrag for hele familien med skuespillerne Flemming Bang og Line Østergaard samt vejrvært og klimaformidler Nina Bendixen.

Der bliver stillet skarpt på klimakrisen på en sjov, farverig og musikalsk måde med fokus på vores vaner og hverdagsdilemmaer. Velegnet til både børn og voksne.

"KLIMADILEMMA" på Klimafolkemødet 2020.

Klimakysset optrådte med uddrag af deres satire/faktashow "KLIMADILEMMA" på Klimafolkemødet i Middelfarts store scene 2020 med god coronaafstand mellem stolene.


Klimakysset i medierne.

"KAGE i KLIMAET" på SN.dk

Klimakysset holdt workshop for Terslev Skole i Faxe, og SN.dk kom forbi til et interview om den interaktive klimaundervisning.

TV2Bornholm med på klimaworkshop

Klimakysset gentog i samarbejde på My Fair Shop succesen fra 2018 og arrangerede eventet "Plog 'till you drop" på Refshaleøen, hvor frivillige er inviteret til at samle skrald på en udvalgt rute til musik og underholdning undervejs. Og TV2Lorry var med på en kigger.

Klimakysset var med på Folkemødet Bornholm 2019 med et underholdende indslag tæt på klimateltet. Her fik forbigående klimakys og kunne være med i vores medbragte klimativoli. Det fortalte Line og Jesper om i morgenshowet på P4Bornholm. Hør interviewet ovenfor.

Klimakys i TV2Bornholm

Bornholms 7. klasser fik besøg af det provokerende og underholdende klimashow Klimadilemma og havde gode spørgsmål parat til debatten efterfølgende. Her forklarer Nina Bendixen til P4 Bornholm, hvorfor de vælger at formidle klimakrisen på en underholdende måde.

"KAGE i KLIMAET"

Eleverne i 5. klasse på Terslev skole i byen Faxe, fik sidste år besøg af Line og Nina fra Klimakysset med workshoppen "der er gået KAGE i KLIMAET". Og Sjællandske Nyheder kom forbi og snakkede med Line om projektet.

(Lydklip) Klimadillemma hos Bornholms 7. klasser.

Aavangsskolen på Bornholm havde sidste år Klimakyssets Jesper Søvndal og Line Østergaard på besøg med deres Workshop "Kage i Klimaet", og det ville TV2Bornholm gerne se med på.

(Lydklip) Klimakysset på Folkemødet 2019

Line Østergaard og Jesper Søvndal på besøg i P4 Bornholms morgenshow fortæller om at fokusere på de fede løsninger, der er på at leve mere klimavenligt, og hvorfor det ikke er så svært.


Klimakyssets billedbog

Nina Bendixen holder oplæg om klimaets tilstand til Sustainable Change Makers fejring af SDG'ernes fire års fødselsdag. Foto: Claus Sall

Line Østergaard og Flemming Bang i fuld gang med "Klimadilemma", som Klimakysset optrådte med på Klimafolkemødet i Middelfart 2020.

Elever fra Terslev skole i Faxe er i gang med Workshoppen "der er gået KAGE i KLIMAET", som Klimakysset faciliterede sidste år.

Til GRO Consults netværksmøde, hvor klimakysset leverede bæredygtigt "avec" og Mogens Lykketoft holdt oplæg om Verdensmål nr. 13.

Klimakysset på IRMAmessens store scene I Forum København, hvor Line Østergaard og Jesper Søvndal underholder med bæredygtigt bagværk.

Flemming Bang og Line Østergaard i gang med uddrag af KLIMADILEMMA til Sustainable Change Makers fejring af SDG'ernes fire års fødselsdag. Foto: Claus Sall.

Jesper Søvndal underviser de fremmødte i teltet på Frlandsmuseets Bonderøvsfestival, hvordan de laver jordklodekager. 2019.

Line Østergaard og Nina Bendixen på Taastrup Bibliotek, hvor de har har holdt kreaværksted med genbrugsmaterialer såsom emballage, toiletruller og 100 år gammelt tapet.

FN's Verdensmål er en vigtig del af klimakyssets formidling, og her har Klimakysset bidraget med spørgsmål til mål nr. 13 i "Verdensmålsspillet".

Pressebilleder

Fotograf: Rie Neuchs

What do you think?

Send us feedback!